dimecres, 30 de desembre del 2009

Exposicions de territori

Aquesta és una activitat compartida amb COED i TIC, es tractava de fer una exposició per parelles sobre un tema relacionat amb el territori.

Un cop vistes totes les exposicions he de dir que hem van sobtar molt la disparitat de temes, es cert que el punt de partida, el territori, deixava el camp molt obert, però tot i així els temes van anar des de festes populars de diferents llocs (va ser un dels temes més escollits) fins a l'exposició d'un planeta imaginari. Tot i això crec que tots els grups van fer una bona tasca, i tot i que hi havia gent que es va posar força nerviosa, les exposicions van ser molt interessants.

En el meu cas, vaig fer l'exposició junt amb la Laia Castellà, sobre l'organització d'activitats en els pobles petits, es un tema que va sorgir una mica gràcies a la Laia, al principi del curs a mida que ens anàvem coneixent, m'explicava coses del seu poble, Tarroja, de Lleida, i una de les coses que hem va explicar va ser com feien els reis, hem va semblar molt interessant, i més tard quant ens van proposar l'activitat, varem creure que aquest seria un molt bon tema.

A banda de fer l'exposició, també havíem de avaluar (seguint unes pautes)la feina dels altres grups, he de reconèixer que aquesta, per mi, va ser la part més difícil, ja que a per preparar la meva presentació sabia el que havia de fer, és a dir, es tractava de buscar informació, treballar-la i preparar la presentació, però fer l'avaluació dels altres grups mentre feien la presentació és més difícil, suposo que s'ha de tenir pràctica per poder escoltar i avaluar al mateix temps, a més a més el primer dia que encara no sabia ben bé quins eren els criteris d'avaluació, hem vaig tornar boixa. No obstant crec que es un bon exercici, ja que com a futurs mestres ens hem d'acostumar a aquest tipus d'avaluacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada